2011. május 19., csütörtök

Boglárka és Balázs esküvője

 

Bogi és Balázs nem a “szokványos” forgatókönyv szerint képzelte az esküvőjét.

IMG_6296

Amit csak tudtak maguk készítettek el, hogy ettől is jobban az Övék legyen ez a nap. Talán az ilyen kis kézműves  dolgoknak eredője Bogi minden napokban végzett kreatív tevékenysége…        ( www.musu.hu )

IMG_6224

Korábbi  bejegyzésemből kiderül, hogy voltunk már fotózni az esküvő előtt is ami nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat.

Nem volt ez másképp az esküvő napján sem, bár ekkor az esküvői fotózásra elég kevés idő maradt, de ez nem vont  le az értékéből szerencsére… 

A polgári szertartás csodaszép helyen volt, Visegrádon a sípálya tetején, ahonnan lélegzet elállító panoráma nyílik a tájra.

IMG_6525 

A klipet mutatom meg, mert jól összefoglalja ezt a kis családias hangulatú napot.

 http://vimeo.com/23919248

 

M

1 megjegyzés:

  1. Mindenkinek ilyen fotóst kivánok amilyen Miki! Ritkán látok ilyen lelkesedést, odaadást és szakmai alázatot embereknél, ha munkáról van szó. Nem utolsó sorban pedig rendkívül empatikus és romantikus lélek :) Igazából kevés is ez a néhány szó arra, hogy elmondjam milyen sokat tett hozzá ehhez a gyönyörű naphoz kedves fotósunk személye... akit fotózott már az tudja miről beszélek. Akit még nem, annak pedig csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés