2010. május 13., csütörtök

Esztócs és Dancó + még Valaki...

Kicsit megint el vagyok maradva a bloggal, április eleji esküvőről írok bejegyzést.
Nem baj, legalább írok... illetve leginkább képekkel gondoltam most is beszámolni erről a nem éppen minden napi esküvőről.
Kezdve a legfontosabbal, hogy nem ketten volt a pár, hanem hárman.
Ez boldogság, mert más érzelmek látszanak, és az egész esküvő is más színezetet kap mint "normál" esetben. Van egy plusz érzelmi töltet ami a képeken is előbukkan, ha külső szemlélőnek nem is mindig egyértelműen, de aki ismeri Őket annak biztosan.

A család és a barátok minden szempontból kitettek magukért, segítettek mindenben és ami a legfontosabb remek hangulatot teremtettek az eseményen. :-) Ahogy én elnéztem, mindenki önfeledten tudott ünnepelni, bár mint utólag megtudtam nem mindenkinek volt ez könnyű...

Mindkét Édesapa szép beszédet mondott, ezeken én is sokszor meghatódom, a vacsora után a baráti kör parádésan mulatozott bevonva a teljes társaságot.

A fotózáson sajnos az idő nem kedvezett, rögtön be kellett menekülnünk egy rozoga-elhagyott istállóba, mivel nekiállt szakadni az eső. Aztán volt, hogy kisütött a nap pár percre, majd megint sötét fellegek... még jó, hogy ott volt az az istállóféleség...
Távolabbi helyszínekre a kismama miatt nem tudtunk menni, nem lett volna kényelmes jó pár ok miatt, ez érthető is természetesen.
Nem baj, azért nem adtuk fel, kihoztuk a helyzetből ami tőlünk tellett...

Nem külön képeket mutatok, hanem a FineArt album lapjait, illetve pár lapot belőle... :