2010. július 12., hétfő

Magyar - Spanyol.... nem meccs, ESKÜVŐ :-)

Hol is kezdjem? Kicsi feleségem fodrásznál volt, talán itt illik elkezdeni...
Ott ül, vár a sorára, és hallja, hogy a fodrász kérdezi a lánytól, van-e már fotósa? A lány válasza: Nincs.
Kis feleségem ezek után szólt bele a társalgásba, hogy Ő tud egy jó fotóst :-))!

Eltelt kis idő, mire megcsörrent a telefonom és felhívott Réka, hogy látta a képeimet és szeretné, ha én fotóznám az esküvőjüket. Mondom rendben, örülök, de találkoznunk kellene. Kiderült hamar, hogy az nem olyan egyszerű, mivel Barcelónában él barátjával, Rafával aki spanyol.

Jó dolog az internet, skypon lebeszéltünk mindent, szerintem már így virtuálisan is jó kapcsolat alakult ki köztünk, és az esküvő előtt pár nappal mikor hazajöttek, elmentünk beszélgetni, fotózni kicsit, hogy az esküvő napján már az új helyzet ne legyen plusz feszültség okozó.

alábbi képek ízelítőnek:











Eljött az esküvő napja is, sajnos nem épp verőfényes időnk volt, ezért is jó volt a jegyes fotózás, mert ott csodaszép fényeink voltak.

Az idő ellenére sikerült szerintem szép képeket készítenünk, bár jobban izgultak a sok külső tényező miatt mint az elő fotózáskor.












A család nagyon kedves volt, megkínáltak a Spanyol országból hozott sajttal és rendkívül finom szalámikkal, meg nem is tudom milyen finomságokkal. Jólesett. :-)

És képzeljétek, Rafa testvére a barátjával bicajjal jöttek el asszem Frankfurtból, 2 héten át szakadó esőben elmondásuk szerint. Pont a jegyesfotózás kezdetén "estek" be Tihanyba a főhadiszállásra. Nagyon tetszett ez a vállalkozásuk, kiderült, hogy sok helyre hasonlóképp mennek, mert szeretik ezt az életmódot...

Röviden ennyit írnék erről a nagyon szimpatikus esküvőről. :-)

M

1 megjegyzés:

  1. Mind az esküvő és mind a kerettörténet nagyon jó,mondhatni ideális pár volt ahogy látom,minden esküvőfotós álma egy ilyen munka,gratulálok! :)

    VálaszTörlés