2010. április 8., csütörtök

Babafotózás - Boglárka négy hetes lett...

Kedves ismerősöm édes kis babájáról készíthettem felvételeket, ami rendkívül nagy kihívás volt számomra, hiszen ilyen kicsi teremtményt még nem fotóztam.
Teljesen másképp kell közelíteni a babákhoz, sok türelem és idő szükséges, hogy olyan képeket készíthessek ami a lelkemhez közel áll, és jó esetben a szülők lelkéhez is.
A babákat nem lehet megkérni, hogy ezt vagy azt csinálja, mert az jól mutat a képen, Ők azt teszik amihez épp kedvük van, és ez így van jól...
A fotós készülhet kellékekkel, koncepcióval, ha épp a megbeszélt időpontban épp fáj a pocija, vagy nem jól aludt, vagy akármi más felmerül, akkor bizony nem lesznek képek, futhatunk neki mégegyszer, vagy várunk türelmesen...

Bogi nagyon jól érezte magát a fotózás délelöttjén, aranyosan bújt szüleihez és aztán kicsit elszenderedett. A fotózás szempontjából ideális volt a helyszín, sok szűrt fény áradt be a nappali ablakán.
Körülbelül négy órát töltöttem a családnál, és nagyon boldogan fejeztem be a fotózást, mert láttam a gépem kijelzőjén, hogy szép képek születtek.

Készítettem egy 11lapos albumot a képekből, amit egy 20x20 cm -es FineArt albumban mutatok meg.
Ennek lapjai itt láthatóak:












1 megjegyzés:

  1. Az én mai babámat is Boglárkának hívták :-)
    Nagyon szép lett, még mindig az utolsó kép a kedvencem. Azért az ilyeneket meg kell látni...

    VálaszTörlés