2010. január 13., szerda

Káli Art Inn - Képekben

"A Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik legértékesebb gyöngyszeme a Káli-medence. Ez a vidék télen nyugodt, csendes, tavasszal ébred, nyáron nyüzsgõ, de igazán õsszel él. Az érõ szõlõ üzenete: közeledik a szüret. A csodálatos panorámás tájat a medence északi részén fekvõ Fekete-hegyrõl is remekül meg lehet figyelni. A nagyra nõtt tölgyfák már körülzárták az Eötvös kilátót. A látóhatár déli szegélyérõl már megcsillannak a Balaton hullámai is." (Szalay Zsolt írása)

Nos, itt található a Káli Art Inn nevű - panzió? - Hotel? - Vendégház? - az a helyzet, hogy megfogalmazhatatlan micsoda... A lényeg, aki itt szobát vesz ki, és eltölt pár napot, az átértékeli a vendéglátásról való véleményét. Számomra teljesen egyedi hangulatú mind a környezet, a szobák, a felhasznált anyagok és berendezési tárgyak. De beszélhetnénk a vendéglátókról is, akik nem hagyományos értelemben vett vendéglátósok, hanem nagyon kedves, inkább a házias vendéglátást előtérbe helyező, az otthonos hangulatot kedvelő házaspár.

Ennyi bevezető után elmondom, felkértek a hely teljeskörű befotózására négy évszakon keresztül, aminek nagyon örültem, mert ha valami közel áll a szívemhez, az az ilyen hangulatú helyszín...
A vezetők és az én elképzelésem teljesen egybevágott, így jó volt nekilátni a munkának...

Mutatok pár képet ízelítőül a helyről, már biztos kiváncsi vagy, kedves olvasó :



















Persze a legjobb személyesen megtapasztalni ezt a gyöngyszemet kis hazánkban!


Címe: Köveskál, Fő u. 8. http://www.kaliartinn.hu/


A weboldalaon amíg nem ezekkel a képekkel találkozol, addig a régi oldalt látod. Most fog megújulni a weblap, térj vissza rá később is!





M

1 megjegyzés:

  1. Egész egyedi a hely,végre nem egy tucat a sok közül!

    Megjegyzem ezt a helyet!

    VálaszTörlés